REKREATIVNI KLASIČNI BALET | Andrea Solomun, Ema Janković, Iva Čevizović, Dora Kokolj - satovi su prvenstveno rekreativnoga tipa i na njih se može upisati bilo tko neovisno o predznanju. Klasični balet za amatere, odnosno kako ga se popularno zove, rekreativni klasični balet, ima mnogo pozitivnih učinaka psihičke i fizičke prirode na tijelo i um polaznika. Odličan je za pravilno držanje tijela te se pokazalo kako rješava problem spuštenih stopala, a odličan je i za one koji žele olakšati probleme bolnih leđa i kralježnice jer izgrađuje abdominalnu i leđnu muskulaturu.
LYRICAL JAZZ | Ilona Cvitić - DC Andreas Room poznat je po sirokoj plesnoj tehnici i naglasku na teoretskom i prakticnom znanju iste. Ove sezone na ponudi programa plesnoga centra je i NOVI PROGRAM koji objedinjuje najpoznatiji sadrzaj plesnoga centra - balet, sa nizom drugih plesnih stilova kao sto su jazz i suvremene plesne tehnike. Na lyrical jazzu polaznici ce uciti plesnu tehniku, te je tijekom rada primjenjivati na nizu koreografija i plesnih sekvenci. Sat je primjeren svim uzrastima i biti ce srednjega levela.
MOBILITY FLOW Andrea Solomun- sat sastoji kombiniranih vježbi iz područja pilatesa, barre a terre- a, yoge i fitnessa. Preporuča se svima koji žele učvrstiti tijelo, sanirati ozljeđene dijelove tijela, istegnuti i osnažiti ga.
PILATES | Iva Čevizović - sat se preporuča se svima koji žele učvrstiti tijelo, sanirati ozljeđene dijelove tijela i osnažiti noge, abdomen, leđa i stražnjicu. Odličan je za plesače koji žele osnažiti stopala, noge i abdomen te generalnu statiku tijela, kao i za populaciju ljudi koja se nije bavila plesom jer efekt rada brzo je vidljiv na novonastaloj vitičastoj muskulaturi tijela. Ne peporuča se polaznicima koji žele skidati kilažu već isključivo onima koji žele definirati tijelo.
BODY INTENSE CONTEMPORARY | Iva Čevizović - sat sadrži kombinaciju više suvremenih plesnih tehnika (Nikolais, release, Graham...) koje se koriste kod zagrijavanja tijela. Naglasak je na fluidnosti i kontinuitetu. Nakon zagrijavanja, rada na snazi i statici, prelazi se na floor work te radu kroz prostor. Sat završava kratkom sekvencom u kojoj se objedinjuje sve naučeno. Poseban naglasak je da je većina classa napravljena kroz kratke fraze kroz koje se tijelo zagrijava
HIIT WORKOUT - GRUPNI FITNESS PROGRAM | Andrea Solomun
POWER YOGA | Andrea Solomun
 _________________________________________________________________________________________________________________________